RH Business Solutions Nieuws via RSS

RH Business Solutions Nieuws bevat nieuws over RH Business Solutions en onze producten en diensten. Het attenderingsmechanisme RSS zorgt voor een signaal ('er is nieuws') wanneer u zich heeft aangemeld voor RSS feeds. Een directe link in die attendering zorgt ervoor dat u niet hoeft te zoeken naar de voor u relevante nieuws-items.

Wat heeft u nodig voor RSS?

Om een RSS-feed te kunnen ontvangen, hebt u een RSS-reader (RSS-lezer) nodig. Deze is geïntegreerd in de browser van uw softwarepakket (onder meer in Internet Explorer versie 7.0), of u kunt een reader gratis downloaden van internet. Met een zoekmachine zijn ze snel te vinden. Met een RSS-reader kunt u in 1 overzicht de RSS-feeds zien van sites die u hebt geselecteerd.

Hoe aanmelden?

  • U hebt een RSS-reader geïntegreerd in uw browser
    • Dan kunt u klikken op onderstaande RSS-feed. De feed wordt dan vanzelf toegevoegd in uw reader. Eventueel moet u daarna op 'aanmelden' of 'abonneren' klikken.
  • U moet een RSS-reader downloaden
    • Download eerst een RSS-reader. Wanneer u het programma hebt geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden voor RSS-feeds van de RH Business Solutions en andere sites. Meestal moet u daarvoor de adressen van uw favoriete RSS-feeds toevoegen aan uw RSS-reader. Raadpleeg hiervoor de instructies van deze reader.

Meldt u direct aan voor RH Business Solutions Nieuwsvia RSS. Klik hiervoor op onderstaande link.

U maakt gebruik van Google Reader of een gepersionaliseerde Google Homepage?

Klik dan op onderstaande knop om RH Business Solutions Nieuws toe te voegen aan Google Reader en / of uw gepersonaliseerde Google Homepage (iGoogle).

Toevoegen aan Google Reader / iGoogle

U BENT HIER: HOME > RSS